Καμμένος: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος

“Η συγκυβέρνηση αυτή τη στιγμή προχωρά με έντιμη δημόσια συμφωνία που έχουμε κάνει και θα φτάσει μέχρι το τέλος” δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, “η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στη δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, ο καθένας να μπορεί να έχει την πολιτική αυτονομία, να μην απορροφάται ο ένας χώρος από τον άλλον, αλλά να προχωρούμε σε αυτά που μαζί συμφωνήσαμε για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από την τεράστια οικονομική κρίση” σημείωσε.

Πρόσθεσε πως ότι “υπάρχουν θέματα που έχουμε δημόσια ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να αλλάξουμε τις θέσεις ούτε του ενός ούτε του άλλου κόμματος” και επανέλαβε πως για το όνομα της ΠΓΔΜ οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται καμία λύση που να περιλαμβάνει το όνομα “Μακεδονία”. “Ούτε βόρεια ούτε νότια ούτε δυτική, η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα