Καμμένος: Δεν τα φάγαμε ποτέ μαζί

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος επιχείρησε να ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση της προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του Γιάννου Παπαντωνίου.

Με το γνωστό του ύφος σημείωσε ότι «αποδείχτηκε (;) πως δεν τα φάγαμε όλοι μαζί όπως έλεγε ο Πάγκαλος, ούτε οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί των 500 ευρώ» και έκανε λόγο για μαφιόζους οι οποίοι «στήσανε πολύ καλά το σύστημα κι αν δεν σπάσουν τα αποστήματα, τότε και η σημερινή κυβέρνηση θα έχει την ευθύνη».

Παράλληλα, προχώρησε σε σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση Σημίτη υπενθυμίζοντας το «σκάνδαλο με άρματα μάχης Leopard» και πως εκείνη την περίοδο «είχαν εξαναγκαστεί σε παραίτηση λειτουργοί της κυβέρνησης Σημίτη και έλεγαν ότι ένας ακροδεξιός βουλευτής, εγώ δηλαδή, τους στοχοποιούσε».

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο υπήρχαν δύο δρόμοι, αυτός του εσταυρωμένου και κι αυτό των σταυρωτών. «Εμείς διαλέξαμε τον πρώτο για σύγκρουση με τη διαπλοκή και δεν θα μας εκβιάσετε με τίποτα. Δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι θα μπορούσε και η σημερινή κυβέρνηση να υποκλιθεί στην διαπλοκή για να γλιτώσει τον λυσσαλέο πόλεμο «και να είμαστε στα σαλόνια», αλλά δεν το έκανε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα