Καμίνια: Πήγαν να κάψουν αστυνομικούς, περιπολικό και 2 καταστήματα

 

 Τρεις άνδρες επιχείρησαν να κάψουν αστυνομικούς, ένα περιπολικό, μία καφετέρια και ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Καμίνια. Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (στις 04:05) οι τρεις άνδρες, ηλικίας 41, 33 και 31 ετών με δύο μπιτόνια στα χέρια πήγαν στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Αγ. Σοφίας και περιέλουσαν με βενζίνη – τους τοίχους και την είσοδο μιας καφετέριας.

Λίγο αργότερα, παραβίασαν τα ρολά ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ, έσπασαν την τζαμαρία και έχυσαν βενζίνη στο εσωτερικό του καταστήματος.

Πλήρωμα περιπολικού αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους και επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει. Ομως, οι δράστες τους χτύπησαν και «έλουσαν» τόσο τους αστυνομικούς όσο και το περιπολικό με βενζίνη. Ευτυχώς, οι τρεις άνδρες δεν επιχείρησαν να τους πυρπολήσουν και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν άλλοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ένας τέταρτος άνδρας κατάφερε να διαφύγει. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με ακουστικό, καθώς ο δράστης ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με κάποιον, όπως επίσης γάντια και ένας λοστός.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα