Κακλαμάνης: Οι δανειστές επέβαλαν στην κυβέρνηση τον ανασχηματισμό

oldphotosnikitas1384259284«Φαίνεται ότι αυτοί οι αδίστακτοι δανειστές, κατά τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, εκτός από την πολιτική του τρίτου μνημονίου επέβαλαν και τη συγκεκριμένη κυβέρνηση» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Η χώρα δεν χρειαζόταν ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Η χώρα χρειάζεται σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

«Βλέποντας τη σύνθεση της κυβέρνησης, μου έκανε εντύπωση ο μεγάλος αριθμός ατσαλάκωτων. Ανθρώπων δηλαδή οι οποίοι δεν έχουν βαπτιστεί στη λαϊκή ετυμηγορία, που ήταν σε κάποια γραφεία βεβαίως με καλούς μισθούς και ξαφνικά πήραν επτά ή οκτώ υπουργεία. Η δεύτερη εντύπωση είναι ότι βλέπω ένα κόμμα που συμπράττει που έχει εννέα βουλευτές και επτά υπουργούς και υφυπουργούς και το τρίτο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εχθές τους είπε τρέξτε όσο μπορείτε το πρόγραμμα, πρέπει στις 5 Δεκεμβρίου να έχουμε συμπληρώσει καμιά εξηνταριά προαπαιτούμενα για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα