Και η Χρυσοβελώνη με επίδομα ενοικίου – «Ορθώς πήρα 7.000 ευρώ, δεν τα επιστρέφω»

Η πρώην υφυπουργός Μεταφορών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι ένα ακόμη εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο το οποίο, όπως η ίδια παραδέχθηκε, πήρε την επιδότηση ενοικίου, η οποία συνολικά άγγιξε τα 7.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η κ. Χρυσοβελώνη μιλώντας στον Realfm 97,8, παρά το γεγονός ότι στο πόθεν έσχες της δηλώνονται… 33 ακίνητα, δεν έδειξε διατεθειμένη να τα επιστρέψει, όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις τις προηγούμενες ημέρες.

«Ορθώς τα πήρα, δεν έχω παρανομήσει ούτε στο ελάχιστο. Για να τα πάρω συμπλήρωσα και έντυπα σχετικά», ανέφερε, ενώ στη ερώτημα εάν θα επιστρέψει απάντησε:

«Να επιστρέψω τι; Είχαν τεθεί εισοδηματικά κριτήρια;».

Η πρώην υφυπουργός Μεταφορών δήλωσε πως «είμαι υπερήφανη που όσο υπήρξα, ήμουνα μάχιμη στην πολιτική και από τη δικηγορία την οποία ασκώ επί 32 ολόκληρα χρόνια, δεν έχω πλουτίσει, το μόνο που έχω καταφέρει να αποκτήσω είναι ένα σπίτι με δάνειο και μισό γραφείο με δάνειο».

Σε ερώτηση μάλιστα για το πόθεν έσχες της όπου δηλώνονται 33 ακίνητα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ε, τώρα δεν κάθομαι να τα μετράω, είναι κληρονομιά και για τα οποία κατέβαλα αρκετούς φόρους κληρονομιάς, όπως όλοι οι έλληνες πολίτες, συνεχίζω να φορολογούμαι, να καταβάλω ΕΝΦΙΑ και όλα τα υπόλοιπα. Στην Αθήνα δεν έχω κανένα σπίτι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα