Ισπανία: Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε καπιταλιστικούς στόχους στη Μαδρίτη

Ομάδα ατόμων που ανήκει στον αναρχικό χώρο, ανέλαβαν την ευθύνη για δεκάδες επιθέσεις σε μια σειρά καπιταλισιστικών στόχων στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη.

Το κείμενο μεταφράστηκε στα ελληνικά από το μεταφραστικό δίκτυο του contra info:

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάληψη ευθύνης:

Tη νύχτα της Πέμπτης που μας πέρασε 16 Μάρτη η οργή μας κυρίευε για άλλη μια φορά. Μας κούρασαν τα λόγια, το βόλεμα, μας κούρασε να διαβάζουμε, να μιλάμε και να παρακολουθούμε πώς χτυπάει η καταστολή τα σώματα και τα μυαλά μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν αυτή τη νύχτα να μαζευτούμε κάποιες συγγενικότητες και να ενώσουμε αυτή την οργή με τη χαρά του να μπορούμε να συναντηθούμε και να λευτερώσουμε το αυθόρμητο της στιγμής. Για να μπορέσουμε να επιτεθούμε με κάποιο τρόπο και να σαμποτάρουμε τα σύμβολα που συναντάμε στο διάβα μας.

Επιτεθήκαμε σε μια ντουζίνα ΑΤΜ διάφορων τραπεζικών υποκαταστημάτων, μπλοκάραμε καταστήματα ομορφιάς, τηλεφωνικές εταιρείες, χασάπικα, μαγαζιά που εμπορεύονται ζώα, μέρη που παίζουν αθλητικά στοιχήματα και που χρησιμοποιούνται ζώα για την ανθρώπινη ψυχαγωγία, μεσιτικές εταιρείες και τα γραφεία ενός πολιτικού κόμματος. Το ίδιο πράξαμε και με ένα σουπερμάρκετ Mercadona που συνεργάζεται με τους ναζήδες του Hogar Social επιτρέποντάς τους να στήνουν στους χώρους του σουπερμάρκετ τους πάγκους συλλογής τροφίμων [αποκλειστικά για Ισπανούς]. Τα σαμποτάζ συνοδεύονταν από συνθήματα που εξηγούσαν το γιατί.

Θεωρούμε σημαντικό να γράψουμε αυτές τις αράδες γιατί γνωρίζουμε πως το σύστημα επιχειρεί να καλύψει όλα όσα γίνονται στόχος και πλήττονται τη νύχτα. Θέλαμε επίσης να μοιραστούμε αυτή τη διασκεδαστική νύχτα για να δώσουμε λίγο δύναμη και ώθηση. Για να μην είναι μονάχα μία, αλλά πολλές οι νύχτες που νιώθουμε τους δρόμους δικούς μας. Όσο πραγματώναμε τις δράσεις, στο μυαλό και στη σκέψη μας ήταν οι συντρόφισσες του Άαχεν, που με την ευκαιρία τους στέλνουμε θερμούς χαιρετισμούς και δύναμη.

Εμείς δεν ξεχνάμε: ενάντια στο κράτος, στην ετεροπατριαρχία και κάθε μορφή εξουσίας.

Ο δρόμος και η νύχτα μας ανήκουν!

Ζήτω η αναρχία!

Μετάφραση από το contra info

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα