Ισπανία: Ακροδεξιοί γρονθοκόπησαν έγκυο μουσουλμάνα γιατί φορούσε νικάμπ

590_201314c8c969becbb5f416584405a2faΣοκ προκαλεί η είδηση ότι μια έγκυος μουσουλμάνα δέχθηκε επίθεση από ακροδεξιούς χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με τα πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η γυναίκα περπατούσε στην Παλιά Πόλη της Βαρκελώνης, με το σύζυγό της και το ανήλικο παιδί τους. Τότε τους προσέγγισαν δύο άνδρες, οι οποίοι άρχισαν να της επιτίθενται λεκτικά γιατί φορούσε νικάμπ, ζητώντας να την αφαιρέσει από το κεφάλι της.

Όταν ο σύζυγός της ζήτησε το λόγο για τα υβριστικά σχόλια, άρχισαν να τον σπρώχνουν και τελικά τον χτύπησαν. «Η γυναίκα μπήκε ανάμεσά τους για να σώσει τον σύζυγό της. Τότε ο ένας από τους δύο κλώτσησε με όλη του τη δύναμη τη γυναίκα στην κοιλιά», αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας.

«Το στοιχείο αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήθελε να κάνει κακό στο παιδί και στην ίδια», ο επικεφαλής της έρευνας

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ούτε εκείνη ούτε το παιδί της διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Μετά από λίγες ώρες, δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση στο τμήμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα