Ιερά Σύνοδος για την εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη: Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες

ImageHandler (1)Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την επίθεση με μολότοφ στο κτήριο της Μονής Πετράκη

Το μήνυμα ότι οι «τρομοκρατικές ενέργειες» όπως η επίθεση με βόμβες μολότοφ στο κτήριό της «δεν εξυπηρετούν κανέναν» στέλνει η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Ιερά Σύνοδος εκφράζει επίσης την ευχή να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων. «Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την εισβολή σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης και επιθέσεις σε άλλους Ιερούς Ναούς, σήμερα στις 3:00 π.μ. ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με περίπου 10 βόμβες μολότωφ στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συνόδου. Το κτίριο της Ιεράς Συνόδου δεν έχει οποιαδήποτε αστυνομική προστασία. Από την νυκτερινή επίθεση καταστράφηκε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και το ιδιωτικό αυτοκίνητο υπαλλήλου. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα. Μακάρι να γίνει πλήρως κατανοητό στην κοινωνία μας ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν και να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων. Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα