Θ. Φωτίου: Δεν θα κοπεί κανένα επίδομα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

88311cd64f5d947fb1f1ec63ef7aa62bΣημαντικό το γεγονός ότι αναδιοργανώνεται το ΣΕΠΕ τη στιγμή που είχε αποψιλωθεί εντελώς ως μία από τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη που είχε ως συνέπεια τη μείωση του δημόσιου τομέα στο μισό υπογράμμισε η κ. Φωτίου.

 

«Οι έλεγχοι πρέπει να είναι καθημερινοί και συστηματικοί», παρόλο που έχουμε ένα «αποδιοργανωμένο και αποδεκατισμένο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, το οποίο προσπαθούμε να αναδιοργανώσουμε», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου στην ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε και στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται και από τον νέο γραμματέα του ΣΕΠΕ.

Σημαντικό το γεγονός ότι αναδιοργανώνεται το ΣΕΠΕ τη στιγμή που είχε αποψιλωθεί εντελώς ως μία από τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη που είχε ως συνέπεια τη μείωση του δημόσιου τομέα στο μισό υπογράμμισε η κ. Φωτίου. «Όταν λέει ο κ. Μητσοτάκης μεταρρυθμίσεις σημαίνει ότι ο δημόσιος τομέας ο οποίος δεν ελέγχει και δεν παρεμβαίνει σε τίποτα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα, «εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται ένας δημόσιος τομέας οργανωμένος καλά και να επιτελεί το ρόλο του» ενώ μιλώντας για το νέο νόμο τόνισε ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν δεν δημιουργούν αχαλίνωτη αγορά εργασίας.

ΑΥΓΗ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα