Θ.Φωτίου:«Δεν υιοθετώ το μνημόνιο»(Video)

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, ξεκαθάρισε ότι δεν υιοθετεί το νέο μνημόνιο τονίζοντας χαρακτηριστικά:«Δεν έχω φάει τόνους δακρυγόνων σε όλες τις κινητοποιήσεις του λαού, σε περήφανες διαδηλώσεις για να γίνω σε 24 ώρες μνημονιακή».

Επίσης η κ.Φωτίου σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης, είναι ο ταχύτατος απεγκλωβισμός από το μνημόνιο και η υλοποίηση αντισταθμιστικών μέτρων που θα απαλύνουν τις μεγάλες πληγές που ανοίγει και το τρίτο μνημόνιο στον ελληνικό λαό,ενώ υποστήριξε ότι έγινε ένα πραξικόπημα εναντίον λαού και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συζήτηση παρενέβη ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπολύοντας επίθεση στην κ.Φωτίου,κατηγορώντας την ουσιαστικά για απραξία και απουσία διαπραγμάτευσης κατά την διάρκεια των συνομιλιών με τους δανειστές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνέχισε τον έντονο διάλογο με την κ.Φωτίου λέγοντας : “Δεν διαπραγματευτήκατε. Πίνατε καφέ στο Χίλτον μαζί με τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο” είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στη Θεανώ Φωτίου. “Μιλάτε και νομίζω ότι ντουμάνια φεύγουν έξω από την Κουμουνδουρου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είστε εκτός πραγματικότητας. Πείτε μας τι πίνετε για να καταλάβει και ο κόσμος. Είναι θράσος αυτό που κάνετε”.

“Ελάτε στην Κουμουνδούρου να δείτε τι γίνεται. Δεν πρόκειται να με φοβίσετε. Έχω καθαρό πρόσωπο” ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα