Θ.Παπαχριστόπουλος: Να είναι πιο προσεκτικός…

Από αμφιλεγόμενες προτάσεις άλλο τίποτα τελευταία στους ΑΝΕΛ, αφού μετά το εμπρηστικό «εναλλακτικό σχέδιο» για το Μακεδονικό από τον Πάνο Καμμένο, ένας άλλος εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την ακρίβεια ο εκπρόσωπος Τύπου του, Θεόδωρος Τοσουνίδης, προχώρησε σε μία ακόμα πρόταση που πυροδοτεί εκνευρισμό στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η υποψία περί σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία για κατάθεση πρότασης μομφής κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε δυσαρέσκεια και εντός των τάξεων των ΑΝΕΛ, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να «αδειάζει» ξεκάθαρα τον Τοσουνίδη.

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον ΑΝΤ1.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ακόμα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που άφηνε ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα