Θ. Παπαχριστόπουλος: Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι τη Δευτέρα με τη συζήτηση στη Βουλή για το δήθεν σκάνδαλο Καμμένου

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για την προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας από την πλευρά της αντιπολίτευσης με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες εντός και εκτός Βουλής για ένα ακόμα δήθεν σκάνδαλο, αυτή τη φορά αναφορικά με την πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

 

Μάλιστα επισήμανε ότι το μένος κάποιων κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, δεν οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα, ενώ αναφέρθηκε σε κατευθυνόμενη και ψευδή πληροφόρηση από έναν πρόξενο και έναν ταξίαρχο.

Εξήγησε μάλιστα ότι για να διαλευκανθεί το τι έχει συμβεί ο κ. Καμμένος αποφάσισε τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων για τα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής και για όσα έγγραφα ζητήσει να εξετάσει ο εισαγγελέας, ώστε να μπορέσουν να τα ελέγξουν.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα αποκαλύπτονται στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία και για όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Ακούστε το ηχητικό

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα