Θ. Μεγαλοοικονόμου: Όλο αυτό το διάστημα ένιωθα ότι προσπαθώ μόνη μου

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Β’ Πειραιώς, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με ανακοίνωσή της επεξηγεί, τους λόγους για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων: “δίχρονη αυτή πορεία δεν ήταν όπως είχα οραματιστεί” καθώς “όλο αυτό το διάστημα αισθάνθηκα, ότι προσπαθώ ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς τους απαραίτητους και κατάλληλους συνεργάτες, να παραμείνω πιστή στις υποχρεώσεις μου, αλλά και στα ιδεώδη μου και στις αρχές μου”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Σήμερα, Δευτέρα 10/07/2017, δήλωσα με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου την παραίτησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της “Ένωσης Κεντρώων”.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συμπόρευσης με την Ένωση Κεντρώων, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά, πρωτίστως τον Πρόεδρο, Βασίλη Λεβέντη, αλλά και τα λοιπά μέλη του κόμματος για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Δυστυχώς, η δίχρονη αυτή πορεία δεν ήταν όπως είχα οραματιστεί, καθώς πρώτιστο μέλημά μου πάντοτε ήταν -και παραμένει- το να εκτελώ ευσυνείδητα και αποτελεσματικά το δύσκολο έργο που έχω αναλάβει και να μπορώ να αντεπεξέλθω στις ευθύνες μου, απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Αντιθέτως, όλο αυτό το διάστημα αισθάνθηκα, ότι προσπαθώ ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς τους απαραίτητους και κατάλληλους συνεργάτες, να παραμείνω πιστή στις υποχρεώσεις μου, αλλά και στα ιδεώδη μου και στις αρχές μου.
Ευελπιστώ, ότι η ανεξαρτητοποίησή μου θα μου δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, για να πετύχω ως Ελληνίδα Βουλευτής, όλα όσα οφείλω στον ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Βουλευτής Β’ Πειραιώς”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα