Θ. Λυμπερόπουλος: Η ΝΔ έχει καταληφθεί από νεοφιλελεύθερη ηγεσία

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, με μια ανακοίνωση γεμάτη αιχμές σχολίασε τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky», αναφορικά με το τι «πρέπει» να κάνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σχετικά με την Uber.

«Δεν μπορείς να σταματήσεις τις εξελίξεις. Είσαι υποχρεωμένος να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, προκαλώντας την «έκρηξη» του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας έκανε λόγο για «κατάληψη» της ΝΔ «από νεοφιλελεύθερη ηγεσία, μπολιασμένη με παγκοσμιοποιημένο ιό».

Παράλληλα, ο κ. Λυμπερόπουλος δεν άφησε αναπάντητη άλλη αναφορά της κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με την οποία η αποχώρησή του από τη ΝΔ συνδέεται με πολιτικές του φιλοδοξίες.

«Θα στενοχωρήσω την κα Μπακογιάννη, αφού δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι που η αποκατάσταση των μελών του είναι αυτοσκοπός. Ως εκ τούτου, ούτε πολιτικές φιλοδοξίες έχω, ούτε πολιτική στέγη ψάχνω, ούτε βουλευτής θέλω να γίνω», σχολίασε ο κ. Λυμπερόπουλος συμπληρώνοντας πως θα επιστρέψει στη ΝΔ, μόνο όταν τελειώσει η κατάληψη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα