Θ. Θεοχαρόπουλος σε κυβέρνηση: Διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά

Την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά και να την κλείσει κάλεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια.

Εξέφρασε τις αντιρρήσεις της ΔΗΜ.ΣΥΜ στην μείωση του αφορολόγητου και στα εργασιακά. «Δεν έχει κλείσει, κι όπως θα έλεγε και ο κ. Τσακαλώτος ζήτω που καήκαμε» είπε τονίζοντας ότι « στο δίλημμα της κυβέρνησης να τα υπογράψει όλα ή όχι» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι υπάρχει και η επιλογή να «διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά».

Σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε ότι δεν έχει στρατηγική η κυβέρνηση για την Παιδεία που είναι απαραίτητη για την έξοδο της χώρας από την κρίση καθώς είναι δέσμια ιδεοληψιών και στερείται μεταρρυθμιστικού σχεδίου. Επέκρινε τον υπουργό Παιδείας για πρόχειρη κι αποσπασματική νομοθέτηση και έλλειψη ουσιαστικής διαβούλευσης. Ωστόσο σχετικά το επίμαχο άρθρο 29 που αφορά την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και των μαθητών που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία ανέφερε πως θα την υπερψηφίσει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα