Θ.Δρίτσας: Βουλευτές ΑΝΕΛ αλληθωρίζουν προς την ακροδεξιά

Ξεκάθαρες αιχμές εναντίον στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ο Θοδωρής Δρίτσας, ενόψει του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, αλλά και της όλης συζήτησης που διεξάγεται τελευταία με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Κληθείς να σχολιάσει απόψεις βουλευτών του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν απόψεις που αλληθωρίζουν προς την ακροδεξιά. Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του».

«Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχουμε μία πολύ έντιμη συνεργασία, συνεργασία ιστορικής συγκυρίας, όχι ιδεολογικής και στρατηγικής ενότητας αλλά συμφωνίας πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και αυτή η διαφορά δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε από εκείνους, ούτε από εμάς», συνέχισε.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Μίκη Θεοδωράκη να παραστεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής, όντας ένας από τους κεντρικούς ομιλητές, κάνοντας λόγο για ιστορικό λάθος. «Δυστυχώς και ο Μίκης μίλησε για προδοσία. Αυτή τη στιγμή κάνει ένα μεγάλο ιστορικό λάθος» ανέφερε ο κ. Δρίτσας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα