Θ.Βενιάμης: Ό,τι καλύτερο για τη ναυτιλία το μήνυμα του Αλ.Τσίπρα

assets_LARGE_t_942_44408312_type12128Τι είπε πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, για τις αναφορές του πρωθυπουργού στα Ποσειδώνια

«Ό,τι καλύτερο» για τη ναυτιλία χαρακτήρισε το μήνυμα που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Θεόδωρος Βενιάμης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, λίγο πριν από την έναρξη περιήγησης των μελών του ΔΣ της ΕΕΕ στα περίπτερα σειράς εκθετών των «Ποσειδωνίων 2016», ο κ.Βενιάμης χαρακτήρισε το μήνυμα του πρωθυπουργού, «ό,τι καλύτερο. Το καλύτερο!», τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός είπε αυτό που αισθανόταν για τη ναυτιλία» και διερωτήθηκε «τι καλύτερο μπορούσε να ακούσει η ναυτιλία από αυτό;».

Κληθείς να αξιολογήσει τη φετινή διοργάνωση των «Ποσειδωνίων», ο κ. Βενιάμης επεσήμανε ότι «η έκθεση μιλά από μόνη της. Είναι επιβεβαίωση της πρωτοκαθεδρίας της ελληνικής ναυτιλίας. Είναι το μόνο μήνυμα που πρέπει να καταλάβει όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη: ότι οι Έλληνες, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πρώτοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα