Θύρα 4 οπαδών ΠΑΟΚ: Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου, κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία

Ανακοίνωση με την οποία -μεταξύ άλλων- τοποθετείται πάνω στο ζήτημα των επεισοδίων με προσευχητές της Πακιστανικής Κοινότητας εξέδωσε η Θύρα 4, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση επιχειρεί να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι μεγαλοποιήθηκε από τους δημοσιογράφους, αναφέρει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκλήθηκαν και απάντησαν, ενώ διαψεύδει κάθε ρατσιστικό κίνητρο, τονίζοντας: «Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία στέκεται και στην κριτική της απόδοσης της ομάδας του ΠΑΟΚ:

«Ως Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 πιστεύουμε πλέον μετά και την προχθεσινή γκέλα στη Νέα Σμύρνη πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη σε όλους.

Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος μετά απο 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος εκ των οποίων οι 6 ήταν εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε ένα διπλό. Αναγνωρίζουμε πως παρέλαβε μια διαλυμένη ομάδα αναγνωρίζουμε πως δεν είχε και τόσο μεγάλη ευθύνη στον αποκλεισμό από την Έστερσουντ μιας και μόλις είχε έρθει μετά τη φυγή ενός τυχαίου Σέρβου από τη β Κίνας αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.

Μετά τον ερχομό του λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ απέκτησε κάποια δυνατά και αξιόλογα ονόματα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε και δεν έχουμε δει την παραμικρή βελτίωση της ομάδας. Μηδέν πάθος από την πλειοψηφία των παικτών, κανένας επιθετικός αυτοματισμός σε αντίθεση με πέρυσι που η ομάδα με μακράν χειρότερο υλικό και χωρίς επιθετικό στον πρώτο γύρο έκανε 30 τελικές σε κάθε αγώνα, στατικότητα των ποδοσφαιριστών σε κάθε ματς είναι κάποια ενδεικτικά παραδείγματα.

Ο μόνος τρόπος σκοραρίσματος έως τώρα είναι οι ατομικές προσπάθειες και καμιά κεφαλιά μέσα στην περιοχή και το χειρότερο όλων είναι πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Σε μια χρονιά φαινομενικά δική μας όπου επιτέλους δεν υπάρχει η παράγκα του γαύρου και της κατευθυνόμενης ΕΠΟ έχουμε καταφέρει τη δεδομένη στιγμή να είμαστε τρίτοι 2 βαθμούς πίσω απο την κορυφή με 2 συνδιεκδικητές οι οποίοι δεν βλέπονται, γκελάρουν και αυτοί συνεχώς σαν εμάς, είναι υποδεέστεροι σε υλικό και με χειρότερο πρόγραμμα αγώνων λόγω Ευρώπης.

Αν στην εξίσωση συμπεριλάβουμε και το γεγονός πως τώρα παίζουμε Ξάνθη εκτός και μετά με βάζελο Τούμπα είναι πολύ εύκολο βάσει της εικόνας της ομάδας σε 2 βδομάδες από τώρα να είμαστε πολύ μακριά από την υπόθεση τίτλος. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Φέτος το πρωτάθλημα πρέπει και θα το πάρει ο Π.Α.Ο.Κ διότι λόγω όλων όσων προαναφέραμε είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μας έχει δοθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ αν δηλαδή θα τον διώξετε ή αν θα του κάνετε κανένα ηλεκτροσόκ να ξυπνήσει το μόνο σίγουρο είναι πως το Σάββατο θα πάρουμε το διπλό. Είναι ίσως το πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος γι αυτό και διαλέξαμε να τοποθετηθούμε τη δεδομένη στιγμή διότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις πριν να είναι πολύ αργά.

Σε αντίθεση με την ομάδα που ήταν απούσα, ο λαός του Π.Α.Ο.Κ έδωσε δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη για άλλη μια φορά. Κατέκλυσε την Ομόνοια και τη γύρω περιοχή όπου βρίσκεται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αθηνών από το πρωί. Σε μια πορεία ενός μέρους των οπαδών μας απο το μοναστηράκι προς το σύνδεσμο συναντηθήκαμε στην πλατεία Ομονοίας με μια πορεία μουσουλμάνων και δημιουργήθηκε ένα μικρό περιστατικό.

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το πως την παρουσιάζουν δημοσιογράφοι που έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια με την αλήθεια και είναι γνωστό και στον πιο αδαή το τι κάνουν για μερικά κλικ παραπάνω. Οι πορείες συναντήθηκαν και στην αρχή δε συνέβη το παραμικρό ούτε φιλοφρονήσεις ούτε τίποτα και ενώ η κεφαλή της πορείας είχε φύγει οι μουσουλμάνοι άρχισαν να προκαλούν έντονα με χειρονομίες και όχι μόνο την ουρά της πορείας που αποτελούνταν απο 20-30 άτομα χώρις κανέναν απολύτως λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι άμεση χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος βρίσκεται απέναντι μας.

Έτσι λοιπόν το γεγονός πήρε πολύ περισσότερη δημοσιότητα από όσο του άξιζε μιας και προφανώς και δεν είχε καμία σχέση με ρατσιστές φασίστες και ότι άλλο γράφτηκε και ακούστηκε. Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία γι αυτό λοιπόν καλό θα είναι από εδώ και στο εξής όποιος δημοσιογράφος, πολιτικός ή παρατρεχάμενος γράφει ή σχολιάζει για τον Π.Α.Ο.Κ να προσέχει καλά τα λόγια του γιατί ο ασπρόμαυρος χείμαρρος τα παρασέρνει όλα.

Υ.Γ: ‘Oλοι Ξάνθη το Σάββατο. Αν δεν κερδίσετε μην διανοηθείτε να γυρίσετε Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ2: Πρωτάθλημα εμείς ή κανείς. Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα