Θεσαλλονίκη: Ματαίωση πλειστηριασμών (Βίντεο)

Ένταση και ματαίωση πλειστηριασμών για ακόμη μία Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, νωρίτερα υπήρξε παρέμβαση εργαζομένων, οι οποίο απαίτησαν πλειστηριασμό καταστήματος στη Μπότσαρη προκειμένου να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους.

“Σήμερα είχαμε πολλούς πλειστηριασμούς. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Με τον νέο θεσμικό πλαίσιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτό που βγαίνει και από το τρίτο μνημόνιο είναι πάρα πολύ πλειστηριασμοί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σήμερα μεταξύ των πλειστηριασμών ήταν και εμάς πλειστηριασμός που κάλεσαν οι εργαζόμενοι της πρώην επιχείρησης Αρβανιτίδη και Καρυπίδη διεκδικώντας ένα ακίνητο για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Ως Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης δήλωσαν ότι είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους σε αυτή τη διεκδίκηση”, δήλωσε το μέλος του Συντονισμού, Ηλίας Σμήλιος.

Από την πλευρά της η αντιπρόσωπος της ΛΑΕ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου τόνισε: “Είμαστε και σήμερα εδώ για να αποτρέψουμε τη διενέργεια πλειστηριασμών που αφορούν πρώτη κατοικία και λαϊκή περιουσία εργατικών και λαϊκών οικογενειών. Σήμερα είχαμε πληθώρα πλειστηριασμών που αφορούσαν μεγάλους βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους. Εμείς δεν κάναμε παρέμβαση για αυτό όπως και δηλώσαμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της επιχείρησης Καρυπίδη”.

Thestival

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα