Θεοχαρόπουλος: Ο κ. Τσίπρας έδωσε σήμερα ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Ο Πρωθυπουργός είπε ότι με τον κύκλο των μνημονίων έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας και της δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ έχει δεσμεύσει τη χώρα με την υπογραφή του σε σκληρή επιτροπεία και δυσβάσταχτα μέτρα για τα επόμενα χρόνια. Τα είδε όλα καλώς καμωμένα στην αγορά εργασίας ενώ επικρατεί καθεστώς απόλυτης εργασιακής ανασφάλειας. Μίλησε για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους την ώρα που η κυβέρνηση του αφήνει 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε:

«Ξεπέρασε και τον εαυτό του όταν χαρακτήρισε κεντροδεξιούς τον εθνικολαϊκιστή Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και έψαξε να βρει τι ενώνει υπουργούς “αριστερούς, οικολόγους, κεντροαριστερούς, κεντροδεξιούς” όπως είπε χαρακτηριστικά σε αυτήν την κυβέρνηση» και τόνισε: «Ας μην κουράζεται ο κ. Τσίπρας να απολογείται για την σύνθεση της κυβέρνησης του. Είναι φανερό ότι τους ενώνει η καρέκλα της εξουσίας χωρίς καμία προγραμματική και ιδεολογική συνοχή».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα