Θεοχαρόπουλος: Ηταν άφαντος 2 ημέρες

Η «οδυνηρή» σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα του γεγονός ότι τις δύο πρώτες ημέρες υποεκτιμήθηκε το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου στον Σαρωνικό, δήλωσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Ηταν άφαντος ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Επρεπε να παραιτηθεί από το υπουργείο του ή τουλάχιστον να του ζητούσε την παραίτησή του ο κ. Τσίπρας, κάτι που δεν έκανε», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στο «Ε».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε ως απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή, ότι ο κόσμος μπορούσε να κολυμπήσει στις εν λόγω περιοχές. «Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση. Δεν έγιναν τα δέοντα,ακόμα και από το λιμενικό που καθυστέρησε. Το θέμα θα πάει στη Βουλή», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Eldorado, σχολίασε ότι η κυβέρνηση δεν είναι φιλική προς στις επενδύσεις, με αποτέλεσμα αυτές να φεύγουν. «Η μεγάλη γραφειοκρατία και το ασταθές φορολογικό κλίμα αποτρέπουν τις επενδύσεις στη χώρα μας», πρόσθεσε για το θέμα.

Τέλος, στο ζήτημα των εκλογών στην κεντροαριστερά, ανέφερε: «η ηλεκτρονική ψηφοφορία πρέπει να γίνει, αλλά πρέπει να υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας. Την επόμενη μέρα,πρέπει να προχωρήσουμε σ΄ένα ενιαίο πολιτικό φορέα».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα