Θεοδωρικάκος: Ακροδεξιοί δεν υπάρχουν στη ΝΔ, αλλά στην κυβέρνηση

“Ακροδεξιοί δεν υπάρχουν στην ΝΔ αλλά στην κυβέρνηση” υποστήριξε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Αναφέρθηκε ειδικά στον ΥΠΑΜ Π. Καμμένο λέγοντας ότι “είναι γνωστό πως είναι ακροδεξιός”, “είναι ένα με τον κ. Τσίπρα”, “ήταν οι δυο τους στη φιέστα της γραβάτας”. “Πάει πολύ -συνέχισε- να κατηγορούν τη ΝΔ ότι έχει ακροδεξιά στελέχη και να δέρνουν με τέτοια αγριότητα τους διαδηλωτές στο Πισοδέρι τη μέρα της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών”. “Και βέβαια δεν είναι ακροδεξιός ο Αδ. Γεωργιάδης, είναι αστείο να λέγεται κάτι τέτοιο”, κατέληξε.

Σε σχέση με το άνοιγμα της ΝΔ στο κέντρο και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Γ. Μαστρογεωργίου (συνεργάτη της Αννας Διαμαντοπούλου) στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κων/νος Καραμανλής, ανέφερε: “Δεν θα έπρεπε να σας κάνει εντύπωση. Πολιτικά σημαίνει συσπείρωση ανθρώπων και δυνάμεων πέρα από τα παραδοσιακά όρια της ΝΔ γιατί το ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Η επόμενη μέρα θα είναι το τέλος του λαϊκισμού και του διχασμού. Ο σχεδιασμός Τσίπρα είναι να κατασκευάσουν διαχωρισικές γραμμές που δεν υπάρχουν”. Ειδικά για την Αννα Διαμαντοπούλου είπε ότι “έχει αφήσει θετικό ίχνος από όλες τις θέσεις από τις οποίες έχει περάσει, είναι δραστήρια και κινείται δυναμικά για το συμφέρον της πατρίδας μας”. “Κάνουν λάθος όσοι υποτιμούν τη Φώφη Γεννηματά” τόνισε διαβεβαιώνοντας ότι η ΝΔ μετά τις εκλογές, ακόμη και αν εξασφαλίσει αυτοδυναμία, θα ζητήσει τη συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο ενός μεταρρυθμιστικού προγράμματος.

Για τον εκλογικό σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου ο συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη υποστήριξε τα εξής:

“Συνεχίζω να πιστεύω ότι η καταδίκη της κυβέρνησης στη συνείδηση του ελληνικού λαού είναι βαρύτατη ειδικά μετά τη συμφωνία για το σκοπιανό. Γι αυτό οι εκλογές θα πάνε πιο πίσω και θα συνδυαστούν με τις ευρωεκλογές, ακόμη και μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου. Είμαστε απολύτως έτοιμοι όποτε και να γίνουν. Η αυτοδυναμία εξαρτάται από το ποσοστό των εκτός βουλής κομμάτων”. Στην ερώτηση αν τίθεται θέμα ένταξης στα ψηφοδέλτια ανεξάρτητων βουλευτών ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε ως εξής: “Γιατί όχι; Αν εμπνέονται από τις θέσεις μας…”

Σε σχέση με το προσφυγικό ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι “το πρόβλημα με τους μετανάστες το αντιμετωπίζουν όλοι οι Ελληνες πολίτες ειδικά στα νησιά μας εκεί όπου ο κ. Τσίπρας δεν αναγνώριζε σύνορα. Το αίσχος στη Μόρια τορπιλίζει κάθε έννοια ανθρωπισμού. Υπάρχει ανάγκη για κλειστά κέντρα κράτησης”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα