Θεοδωράκης: «Το στοίχημα της ΘΕΣγάλα και της ΘΕΣγη κερδίζεται»

 Τι έγραψε στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, με αφορμή τη συνάντησή του στη Λάρισα με τον πρόεδρο της ΘΕΣγάλα και τον πρόεδρο της ΘΕΣγη
«Το στοίχημα της ΘΕΣγάλα και της ΘΕΣγη κερδίζεται» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, με αφορμή τη συνάντηση που είχε στη Λάρισα με τον πρόεδρο της ΘΕΣγάλα, Θ. Βακάλη, γνώριμό του από παλία, και τον πρόεδρο της ΘΕΣγη,  Π. Καλφούντζο.
«Εντυπωσιάστηκα από τα όσα έχουν καταφέρει κόντρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί όταν δεν σαμποτάρει», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης, αναρτώντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.
«Αυτοί οι νέας μορφής συνεταιρισμοί μαζί με τις ομάδες παραγωγών θα καθορίσουν αν οι άνθρωποι στο χωράφι γίνουν επιτέλους αφέντες της περιουσίας τους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε «όπως μου είπε ο Παναγιώτης Καλφούντζος, στόχοι του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας είναι να επενδύσουν σε νέες καλλιέργειες και να γίνουν οι μεγαλύτεροι παραγωγοί κηπευτικών προιόντων στη χώρα.
Στη ΘΕΣγάλα, ξεκίνησαν προσφέροντας υψηλής ποιότητας γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.
Και σήμερα, στα περίπτερά τους σε όλη την Ελλάδα θα βρει κανείς επιλεγμένα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.
Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι παράλληλα με την παράδοση, η ΘΕΣγαλα είναι ίσως και ο πιο καινοτόμος συνεταιρισμός της χώρας.
Στο κέντρο διαχείρισης της Λάρισας παρακολουθούν ηλεκτρονικά όλα τα σημεία πώλησης, όλες τις κινήσεις των φορτηγών τους ενώ παράλληλα ο κάθε πολίτης μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με το κέντρο διαχείρισης πατώντας απλά ένα κουμπί.
Το στοίχημα του Θανάση Βακάλη που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια με σύνθημα “Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά” φαίνεται ότι κερδίζεται.
Μπράβο τους!»
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα