Θεοδωράκης: Το νέο κόμμα να κινηθεί με ορμή προς τα μπροστά

«Τα προβλήματα της χώρας είναι μεγάλα. Θέλουμε γερές προτάσεις και γερά κόμματα. Θέλουμε συνεννόηση. Σκεφθείτε πόσο σημαντικό θα είναι την επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών να υπάρχει ένα δυνατό κόμμα της λογικής και της τόλμης.

Αυτό που ήταν η προοδευτική παράταξη όταν γεννήθηκε από τον μεγάλο Χανιώτη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα, στον δημοσιογράφο Παρασκευά Περάκη. Κάλεσε μάλιστα όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα, λέγοντας ότι «όλοι μπορούν να γίνουν με την ψήφο τους συνδημιουργοί του καινούργιου».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το νέο κόμμα πρέπει να κινηθεί με ορμή προς τα μπροστά, αξιοποιώντας και την εμπειρία των παλιών αλλά και των νέων. Όπως είπε: «Αλίμονο αν μιλάμε για ανανέωση και δεν αφήνουμε καμία κενή θέση στην πρώτη σειρά.

Έχουμε ανάγκη το νέο αίμα. Όχι μόνο ηλικιακά. Αλλά και από ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους και θέλουν να προσφέρουν στη χώρα. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια νέα αρχή, χωρίς σημαδεμένα χαρτιά και μόνιμους πολιτικούς».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα