Θεοδωράκης: Με ενδιαφέρει το καλό της πατρίδας

Πιστεύουμε στην κατά συνείδηση ψήφο, υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Alpha. Χαρακτήρισε λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα δεν έχει τρεις, αλλά μια γραμμή: Στηρίζουμε λύση στα βόρεια σύνορα γιατί ο κίνδυνος είναι στα ανατολικά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε τη θέση ότι δεν στηρίζουμε τον «καταρρέοντα» Αλέξη Τσίπρα αλλά στηρίζουμε την Ελλάδα. Είμαι αντίπαλος του πρωθυπουργού (και μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες ακόμα πιο αντίπαλος) αλλά δεν με ενδιαφέρει να βγάλω το άχτι μου αλλά το συμφέρον της πατρίδας.

Εκτίμησε ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία 30-40% που θέλει να τελειώσουμε με το πρόβλημα αλλά δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόν τον κεντρώο κόσμο θέλω να τον εκφράσω.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές και θέλει να κατέβει αυτόνομα και στις εθνικές εκλογές. Δεν μου αρέσουν οι αρχηγοί που είναι στυλωμένοι στα πόδια τους και ενώ καταψηφίζονται επιμένουν. «Αν η ψήφος είναι αρνητική θα πάω σπίτι μου».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα