Θεοδωράκης: Δεν λέμε σε όλα όχι, δεν είμαστε στείρα αντιπολίτευση

Προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε τη θέση του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών: “Δεν θα λέμε σε όλα όχι, θα σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν, αλλά ούτε γίνουμε μια στείρα αντιπολίτευση”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Με τη θέση αυτή, ωστόσο, διαφωνεί μία δεύτερη… πτέρυγα του κόμματος που εκφράζεται κυρίως από τους Γρηγόρη Ψαριανό και Γιώργο Αμυρά, που θεωρούν ότι το Ποτάμι πρέπει να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή τουλάχιστον να επιλέξει τη λύση της αποχής, προκειμένου να μη δώσει τη νομιμοποίηση στην κυβέρνηση να συνεχίσει την πορεία της.

«Δεν θα λέμε σε όλα όχι, θα σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν, αλλά ούτε γίνουμε μια στείρα αντιπολίτευση,  με όχι και κραυγές.  Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τη χώρα όχι κατ’ ανάγκη το κόμμα μας και αυτό είναι πρόβλημα», σχολίασε, πάντως, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος το πρωί δέχθηκε αιχμές από τον Γρηγόρη Ψαριανό που κάλεσε τον επικεφαλής του κόμματος “να μην κάνει τα ρεπό του Ζουράρι”.

Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το Ποτάμι, που κινδυνεύει ακόμα και με διάσπαση, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα