Θεοδωράκης:Συνέχεια ο κ.Τσίπρας στήνει παγίδες στους κακούς και συνέχεια πέφτει ο ίδιος μέσα

images

Ο πρόεδρος του Ποταμιού ,Σταύρος Θεοδωράκης,μιλώντας από το βήμα της Βουλής τόνισε ”Ζούμε μια αντιστροφή ρόλων. Εσείς ξεπουλάτε! Οι προηγούμενοι υπουργοί αντιστέκονται! Και ο λαός κοιτάει αποσβολωμένος”.

Παράλληλα,ο κ.Θεοδωράκης είπε ”Συνέχεια ο κ. Τσίπρας στήνει παγίδες στους κακούς. Και συνέχεια πέφτει ο ίδιος μέσα.  Την Άνοιξη του 15 σας λέγαμε φέρτε μια συμφωνία γιατί θα κλείσουν οι τράπεζες Εσείς όμως θέλατε να το ζήσετε όλο…«Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες»”.

Επίσης,ο πρόεδρος του Ποταμιού ,κατηγόρησε την κυβέρνηση πως από τότε που ανέλαβε έχουν σηκωθεί από τις τράπεζες 46 δισ.

Αναφερόμενος στο Υπερταμείο τόνισε ”Τον Αύγουστο του 2015 ψηφίστηκε ότι το ταμείο αποκρατικοποιήσεων θα βρίσκεται υπό την διαχείριση του ελληνικού κράτους και την εποπτεία των θεσμών. Σήμερα, θα ψηφίσετεε …χαρά, αξιοπρέπεια, θρήνοτην εκχώρηση της διαχείρισης της περιουσίας του κράτουςστους πιστωτές για 99 χρόνια.  Τα 99 χρόνια που νομοθετείτε θα μας κάνουν Αργεντινή.Δεν θα μας μείνει τίποτα.Πρέπει να έχουμε την τόλμη να αποφασίζουμε εμείς τι δίνουμε και δεν δίνουμε. Δεν μπορούμε ας πούμε να πουλάμε τα δίκτυα της ενέργειας.  Είμαστε υπέρ των αποκρατικοποιήσεων αλλά υπάρχουν υποδομές που πρέπει να μείνουν στο κράτος”

”Τι είναι λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ;Που το πάει; Πόσες τούμπες μπορεί να κάνει ; Και σε ποια θέματα; Αυτά, είναι, δυστυχώς μερικά από τα κρίσιμα ερωτήματα σήμερα” είπε ο κ.Θεοδωράκης.

”Ο ΣΥΡΙΖΑ  προσθέτει συνεχώς φόρους, πιστεύει στο μεγάλο Κράτος, αποστρέφεται τον ανταγωνισμό”,τόνισε ο κ.Θεοδωράκης . ”Ακόμη και οι πολυμετοχικές εταιρείες βρίσκονται όπως έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του ο Αρίστος Δοξιάδης-βρίσκονται υπό διωγμό στην Ελλάδα, αφού οι μέτοχοι ευθύνονται με όλη την περιουσία τους σε περίπτωση που η εταιρεία χρωστά στο ΙΚΑ ή στην Εφορία”.

”Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει αληθινά στην ιδιωτική πρωτοβουλία”συνέχισε ο κ.Θεοδωράκης , ενώ συνέχισε  ”πιστεύει στο κόμμα και στις συντεχνίες. Χρησιμοποιεί τη δημοκρατία αλλά καρτ, με πρόσκαιρες και παράταιρες συμμαχίες εξοντώνει ό,τι δεν ελέγχει”.

Τέλος,ο κ Θεοδωράκης τόνισε,”Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει συνεργός όμως στα πολιτικά σας εγκλήματα”.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα