Θεοδωράκης:Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την άδεια στον Καλογρίτσα

imagehandler-ashx_-1Το σχέδιο για την «Καλογρίτσας TV» δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα, αλλά συγκεκριμένων υπουργών και κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «τα θαλασσοδάνεια, είναι ένα παλιό κόλπο όλων των κομμάτων εξουσίας. “Ενισχύουμε κάποιους εργολάβους για να μας ενισχύσουν, να μας χρηματοδοτήσουν δηλαδή, και αυτοί στη συνέχεια”. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος, κάνει το ίδιο πράγμα. Δίνει λεφτά, πολλά εκατομμύρια στους δικούς του εργολάβους».

Απαιτούμε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τη χρηματοδότηση της Τράπεζας Αττικής σε διάφορους εργολάβους να έρθει στη Βουλή, συμπλήρωσε και πρόσθεσε:

«Όμως το σχέδιο για την “Καλογρίτσας TV” δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα. Η ιδέα και το σχέδιο ήταν συγκεκριμένων υπουργών και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι αποκαλύψεις, αν και πιστεύω ότι η οικογένεια Καλογρίτσα πιεζόμενη από τις εξελίξεις θα αποκαλύψει άμεσα ποιοι την ενέπλεξαν σε αυτή την κωμική ιστορία τηλεόρασης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα