Θεοδωράκης:Προτεραιότητα κάθε κυβέρνησης η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης

imagehandler-125

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης,κατά την ομιλία του στη Βουλή είπε  «Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων. Ζήτημα είναι αν θα βρεις έναν δύο πρωθυπουργούς που δεν προσπάθησαν ή που δεν πρόλαβαν να στήσουν, το δικό τους παραμάγαζο μέσα στη Δικαιοσύνη. Και για εσάς από ό,τι φαίνεται ήταν μεγάλη προτεραιότητα»

Παράλληλα,ο κ.Θεοδωράκης είπε  «ναι» στην Εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ενώ πρόσθεσε ”Εμείς δεν θα δανειστούμε από τις τράπεζες, διεξάγουμε προεκλογικές εκστρατείες με δεκαχίλιαρα, δώστε κι εσείς στη δημοσιότητα τα εκατομμύρια που ξοδέψατε στους προεκλογικούς αγώνες Σεπτέμβρη και Γενάρη. Δεν είμαστε λωτοφάγοι , για να αφισοκολληθεί η χώρα χρειάζονται εκατομμύρια κι εσείς το πράξατε δύο φορές”

Επίσης,ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτέθηκε  αρκετές φορές στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Όπως είπε, οι δυο τους «ενώνουν δύο συστήματα που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια. Και στόχος αυτών των συστημάτων είναι η χειραγώγηση των λειτουργών της δικαιοσύνης. Είναι συστήματα που γεννήθηκαν από τους συντηρητικούς της χώρας. Και τώρα υιοθετούνται με ενθουσιασμό από τους συντηρητικούς της αριστεράς. Αυτή η ανίερη συμμαχία δείχνει και τις εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ του παλιού και του νέου παλιού».

Έκανε λόγο για «δεξιά μετεγγραφή» Παπαγγελόπουλου και σχολίασε: «άλλο Παπαγγελόπουλος και άλλο Ντι Πιέτρο».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα