Θεοδωράκης:Δεν εγκαταλείπουμε το Ποτάμι

«Το Ποτάμι το δημιούργησαν οι ανάγκες των καιρών. Δεν το ανταλλάσσουμε! Δεν το εγκαταλείπουμε!», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συγκέντρωση στελεχών, εθελοντών και φίλων του κόμματος για τα τρία χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «πρέπει να μην καλλιεργούμε νέες ψευδαισθήσεις. Επανεκκίνηση και όχι αναπαλαίωση έχουμε ανάγκη. Όσους τους ενδιαφέρει μόνο η κατάρρευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν ένα μισό, μετέωρο βήμα».

Ακόμη, ανέφερε ότι «στη χώρα της ψεύτικης ταμπέλας, πρέπει αυτή τη φορά να δώσουμε τη μάχη του περιεχομένου».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για την αξιολόγηση λέγοντας ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης όλων των αξιολογήσεων, μέχρι σήμερα είναι η αποθέωση της απραξίας.

«Ακόμα και η υπόσχεση “καταργούμε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο” ήταν μια υπόσχεση βαρεμάρας. Πού να τρέχεις τώρα να αλλάξεις τη χώρα, άλλαξε ένα νόμο», είπε και πρόσθεσε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν αντίθετοι στις αποκρατικοποιήσεις, τις σαμποτάρανε. «Διαπραγμάτευση για χρυσό βατόμουρο! Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας συνέθετε την μελωδία της ανάπτυξης», πρόσθεσε.

Για τον διάλογο συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι ξέρει να συζητά με ανοχή, ουσία και ακρίβεια. Έχουμε στο DNA μας την συνεργασία και τον διάλογο, επιζητούμε εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις με τα άλλα κόμματα, συνέχισε.

Προηγήθηκε συζήτηση για τις παραπλανητικές ειδήσεις. Παρόντες ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα