«Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε όλοι μας»

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε χθες ο Μίκαελ Εσιέν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Καμερουνέζος χαφ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο Champions Laegue.

Παράλληλα, ο 32χρτονος άσος υποσχέθηκε ότι οι «πράσινοι» θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

ΕΣΙΕΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΟΣΜΟΣ-Panathinaikos-Kosmos

 

 

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι ξανά στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Και περιμένω πώς και πώς να κάνω μία νέα αρχή εδώ…».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος για την ελληνική «περιπέτειά» του:

«Σίγουρα! Είμαι έτοιμος 100% για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος, μου προσφέρει όλα όσα θέλω για να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσω νέες προκλήσεις και στόχους στην καριέρα μου».

Για τις προσθήκες στο ρόστερ, με τελευταία εκείνη του Σάντσες:

«Ναι; Αλήθεια; Δεν το γνώριζα. Είναι πολύ καλό που πήραμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή και η ομάδα δυναμώνει κι άλλο. Αυτό είναι πολύ καλό. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα μέχρι τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Champions League. Δείχνει μικρό διάστημα, αλλά όλο το γκρουπ θα δουλέψουμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Και είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλοί και κυρίως έτοιμοι σε αυτούς τους αγώνες».

Για την επόμενη σεζόν και την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στους οπαδούς της ομάδας:

«Αυτό που μπορώ να πω και να τους υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε όλοι μας. Θα παλέψουμε για την ομάδα, για τον σύλλογο, για τον κόσμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους μας κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στο τέλος…

Κοιτάξτε, πρώτα από όλα όταν νικάει η ομάδα, οι φίλαθλοί σου είναι χαρούμενοι. Αυτό θα πρέπει να έχουμε πρώτα ως στόχο. Να νικάμε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό, στο τέλος θα έρθουν και οι επιτυχίες και οι τίτλοι».

Για την προοπτική να αγωνιστεί ξανά στο Champions League:

«Ασφαλώς. Είναι ένα από τους βασικούς στόχους της ομάδας, αλλά και από τους δικούς μου. Θα είναι καταπληκτικό εάν καταφέρουμε και προκριθούμε στη φάση των ομίλων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα