Θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Πατρών – Πύργου. Ανετράπη νταλίκα (Φωτό+Βίντεο)

Μια 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, μπροστά στα μάτια των παιδιών της, όταν η νταλίκα στην οποία επέβαιναν μαζί με τον σύζυγό της – ο οποίος ήταν και ο οδηγός, βγήκε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της 38χρονης, μετέφερε εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται και ταξίδευαν οικογενειακώς για την Αθήνα. Για άγνωστο λόγο, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε στο χαντάκι και έπιασε φωτιά στην καμπίνα ενώ την ίδια ώρα έβρεχε στην περιοχή.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγάλει έξω τα δύο του παιδιά, όχι όμως και την άτυχη σύζυγό του.

Μια μέρα μετά, το μόνο που έμεινε είναι μια νταλίκα κομμένη στη μέση με το εμπόρευμα να έχει σκορπιστεί και μια οικογένεια να θρηνεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα που διέμενε στην Αμαλιάδα με την οικογένειά της ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου και παραμένουν σε νοσηλεία, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο του Tempo24 από το σημείο του τροχαίου, σοκάρουν.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα