Η Saxo Bank παρουσιάζει μια νέα λειτουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα SaxoTraderGO

Μια νέα λειτουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα SaxoTraderGO, με τίτλο My Account, έθεσε σήμερα στη διάθεση των πελατών της σε ολόκληρο τον κόσμο η Saxo Bank.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, οι πελάτες που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω της Saxo Bank A/S απέκτησαν πρόσβαση στη νέα λειτουργία στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η ενεργοποίησή της για τους υπόλοιπους συνεργάτες της Saxo θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Το My Account / Ο Λογαριασμός μου παρέχει στους πελάτες της Saxo μια σειρά από γραφικές αναπαραστάσεις που αποτυπώνουν τη μεταβολή της αξίας του λογαριασμού τους, της κερδοφορίας τους, των αποδόσεων και των κινήσεών τους μέσα σε μια επιλεγμένη χρονική περίοδο. Παρουσιάζει επίσης διαγραμματικά τις τρέχουσες και τις προηγούμενες τοποθετήσεις των χαρτοφυλακίων τους, καθώς και την έκθεσή τους στις διάφορες κατηγορίες εμπορευμάτων και τα διαφορετικά νομίσματα. Επιπλέον, οι πελάτες της Saxo έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν αναλυτικά την κερδοφορία, τις κινήσεις και τα κόστη τους ανά επενδυτικό μέσο, συγκεκριμένο τομέα ή κλάδο.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη προσθήκη, ο Christian Hammer, επικεφαλής για τις πλατφόρμες στη Saxo Bank, δήλωσε τα εξής: «Η εξέλιξη της SaxoTraderGO υπηρετεί πάντα τρεις βασικές αρχές: έξυπνη λειτουργία, απλότητα και διαφάνεια. Με τη νέα λειτουργία λογαριασμού, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τις αποδόσεις των επενδύσεών τους, να εντοπίζουν γρήγορα τις πηγές κέρδους και ζημίας και να βλέπουν συνολικά τις δαπάνες τους για κόστη συναλλαγών.»

Ο Martin Christiansen, υπεύθυνος πλατφόρμας για το My Account στη Saxo, βρισκόταν σε στενή επικοινωνία με τους χρήστες της SaxoTraderGO ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη νέα λειτουργία.

 Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε με σοβαρότητα στο αίτημα για εργαλεία που θα επέτρεπαν στους πελάτες μας να μελετήσουν τις προσωπικές τους αποδόσεις, να αναγνωρίσουν τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των χαρτοφυλακίων τους και να εντοπίσουν ενδεχόμενες παγίδες. Είμαστε περήφανοι για τη νέα επιλογή My Account και τη δυνατότητα που προσφέρει στους πελάτες μας να ενισχύσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες.»

Από την πρώτη παρουσίαση της SaxoTraderGO, τον Μάιο του 2015, η Saxo δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει την πρωτοποριακή πλατφόρμα με νέα εργαλεία και λειτουργίες. Οι πελάτες της Saxo μπορούν πλέον να διαπραγματευτούν πάνω από 35.000 προϊόντα από διάφορες κατηγορίες, ενώ έχουν πρόσβαση σε εργαλεία και λειτουργίες που έχουν ως στόχο να ενισχύουν τη διαφάνεια, να αυξάνουν τον έλεγχο και να βελτιώνουν τις τιμές σε κάθε συναλλαγή. Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα εκτέλεσης εντολών βάσει δημοπρασίας (order driven execution) στα FX Spot, τα FX Forward και τα CFD. Με τον τρόπο αυτό, οι εντολές των πελατών της Saxo εκτελούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, η νέα συνεργασία με την Autochartist έκανε διαθέσιμα αυτοματοποιημένα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και σήματα ανοίγματος θέσης (trade signal) σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Η SaxoTraderGO σηματοδοτεί την αποφασιστική στροφή του κλάδου επενδύσεων και συναλλαγών προς την κατεύθυνση της ενιαίας εμπειρίας χρήσης από όλες τις συσκευές (κινητά, tablet, υπολογιστές) και την απομάκρυνση από τα παρωχημένα ιδιόκτητα συστήματα του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα