Η Rolls-Royce βράβευσε κυπριακή εταιρεία καλλυντικών

Η Rolls-Royce βράβευσε για πρώτη φορά ως “Partner of Choice” κυπριακή εταιρεία και την συμπεριέλαβε στον πολυτελή κατάλογο της “Το Κυνήγι της Τελειότητας”. Πρόκειται για την εταιρεία καλλυντικών Hermann Gourmet Cosmetics, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της, «αναγνωρίστηκε για το επίπεδο ποιότητας της ως μια από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο, γεγονός που αποτελεί ορόσημο στην επιχειρηματική ιστορία της Κύπρου».

Η εταιρεία Hermann Gourmet Cosmetics παρασκευάζει πολυτελή αρώματα, κρέμες σώματος και προσώπου, αρωματικά σαπούνια, χειροποίητα σαπούνια προσώπου, κεριά και κρέμες απολέπισης, που συνδυάζουν αρχαίες συνταγές ομορφιάς με ενεργά συστατικά από τη μοντέρνα τεχνολογία ομορφιάς, με μια δόση διαχρονικής πολυτέλειας και γοητείας.

Ο κατάλογος “Το Κυνήγι της Τελειότητας” , διανέμεται παγκόσμια σε πάνω από 22 χιλιάδες μέλη και ιδιοκτήτες της πολυτελούς Rolls-Royce, όπως επίσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων.

Η δημιουργός των καλλυντικών Hermann Gourmet Cosmetics, Φιλιώ Χερμάν, χαρακτήρισε τη βράβευση ως «ορόσημο» για την εταιρεία, η οποία «είναι σε θέση να φέρει ένα σύμβολο αναγνώρισης υψηλών στάνταρ ποιότητας και πολυτέλειας, καθώς τα προϊόντα της επιβραβεύονται με τη σφραγίδα “Partner of Choice” της Rolls-Royce».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα