«Η Porsche πρέπει να έτρεχε με 300 χλμ.!» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου

Σοκάρει  η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, για την ταχύτητα που ανέπτυξε η Porsche.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος στο δελτίο του Star, «περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Porsche. Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Porsche ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα «γιατί έχω οδηγήσει και εγώ».

«Την ώρα που με προσπερνούσε, αυτό που κατάλαβα ήταν ένας θόρυβος και ένιωσα ένα τράνταγμα, όπως είναι όταν σε προσπερνάει κάτι με υπερβολική ταχύτητα» εξηγεί.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά: «Ήταν ένα πράγμα, να μην καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί. Ήταν κομμένο στα δύο το αυτοκίνητο. Είδα έναν άνθρωπο με ξυρισμένο κεφάλι και με λίγες γρατσουνιές, σε κατάσταση αμόκ να φωνάζει “το παιδί μου, η οικογένειά μου”».

Όπως εξηγεί, κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Ελάχιστα μετά, σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα τα οποία είχε περάσει σαν σταματημένα η Porsche. «Ένας εξ αυτών είπε “μήπως ρε παιδιά είναι η Porsche εδώ;”» σημειώνει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα