Η Φρουρά της Βουλής έσωσε μετανάστη από τους «Μακεδονομάχους» του συλλαλητηρίου!

Άρον άρον έσπευσε η φρουρά για να γλυτώσει από τα χέρια των ακροδεξιών παλικαράδων του «συλλαλητηρίου» -στο οποίο ως γνωστόν το «παρών» δίνει η ΝΔ από κοινού με την Χρυσή Αυγή- άτυχο μετανάστη που έτυχε να περνά έξω από τη Βουλή.

Ακροδεξιά στοιχεία λίντσαραν Τυνήσιο μετανάστη που περνούσε την ώρα του μακεδονικού συλλαλητηρίου από το Σύνταγμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του koutipandoras.gr, φασίστες έσπευσαν να τον γρονθοκοπήσουν, με την φρουρά της Βουλής να επεμβαίνει σώζοντας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τον άτυχο μετανάστη, τον οποίο μετέφεραν στο κτίριο της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βουλευτές της πλειοψηφίας αποκάλυψαν κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ότι στελέχη της ΝΔ όπως ο κ. Κυρανάκης, λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα ως διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο Facebook, παρότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν κρατήσει αποστάσεις από τα συλλαλητήρια και ενώ γνωστό είναι πως σε αυτά είχαν παρεισφρήσει ακροδεξιά στοιχεία και Χρυσαυγίτες.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, πως εκτός από τον Μπαρμπαρούση που πλέον διώκεται, αρκετοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολούθησαν τα χνάρια του διαγραφέντα από τη Χρυσή Αυγή βουλευτή, κάνοντας λόγο για εσχάτη προδοσία και εθνική μειοδοσία.

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα