Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα καταδικάζει τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος

Με δύο tweet η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα εξέφρασε την κατηγορηματική καταδίκη της για την βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

«Μεγάλη προσβολή στους 50.000 Έλληνες Θεσσαλονικείς Εβραίους που χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου», σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα καταδικάζει κατηγορηματικά την βεβήλωση και πάλι του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη προσβολή στους 50.000 Έλληνες Θεσσαλονικείς Εβραίους που χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου», τονίζει στο tweet της η Πρεσβεία του Ισραήλ και συνεχίζει:

1) Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα καταδικάζει κατηγορηματικά την βεβήλωση και πάλι του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη προσβολή στους 50.000 Έλληνες Θεσσαλονικείς Εβραίους που χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου.

«Τέτοιες ενέργειες από περιθωριακες εξτρεμιστικές ομάδες πρέπει να καταδικάζονται. Είμαστε σίγουροι ότι οι Ελληνικές Αρχές εργάζονται για τον εντοπισμό των δραστών, ώστε να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα