Η ομιλία Τσίπρα από την Κομοτηνή (Live)

Με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνεται απόψε στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα “Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο”. Παρακολουθήστε την ομιλία του πρωθυπουργού ζωντανά.

Πρόκειται για το 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό από τα 13 που έχουν προγραμματιστεί με σκοπό έναν ουσιαστικό αποκεντρωμένο διάλογο με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων κάθε Περιφέρειας, για να διερευνηθούν σε βάθος οι παραγωγικές δυνατότητες και να τεθούν οι προτεραιότητες και οι στόχο για τη συγκρότηση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη.

Οι εργασίες του άρχισαν χτες το μεσημέρι με ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

«Ο ιστορικός κύκλος των μνημονίων και της σκληρής επιτροπείας φθάνει στο τέλος του», ανέφερε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. «Τόσο οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές όσο και οι εξελίξεις στην πραγματική οικονομία δείχνουν ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να περάσουμε στη μεταμνημονιακή φάση», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα