Η ΝΔ για τον Πολάκη: Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους και των ΜΜΕ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι το κόμμα του αγωνίζεται «για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά τον κ. Βερναρδάκη, που είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο πολωτικές της Ιστορίας, ένας άλλος εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, ο γνωστός κ. Πολάκης, είπε ότι το κόμμα του αγωνίζεται “για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία”.

Όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί ο κ. Πολάκης. Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής.

Ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες – όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα – οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα.

Οπότε ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται.

Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το Κόμμα τους θα φύγει από την Κυβέρνηση γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού.

Κανένας – πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ – δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα