Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε τον δημοκρατικό και αντιδικτατορικό αγώνα

Η Γ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση,  μετέβη εξάλλου στο Πάρκο Ελευθερίας και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του αγωνιστή αξιωματικού Σπύρου Μουστακλή, σύμβολο της Αντιδικτατορικής και Δημοκρατικής Αντίστασης.

«Σήμερα το μάθημα της Δημοκρατίας δεν είναι άλλο από ένα: Ο διχασμός φέρνει δεινά» ανέφερε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, εκ μέρους του Προεδρείου της Βουλής, ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος κ. Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, προσθέτοντας ότι «οι σημερινές συνθήκες που βιώνουμε επιβάλλουν όσο ποτέ ξανά τη σύμπνοια και την ενότητα των Ελλήνων. Απαιτούν να πορευόμαστε με σύνεση και ομόνοια σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον».

Εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση, η Γ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου μετέβη εξάλλου στο Πάρκο Ελευθερίας και κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του αγωνιστή αξιωματικού Σπύρου Μουστακλή, σύμβολο της Αντιδικτατορικής και Δημοκρατικής Αντίστασης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα