Η απάντηση του Σπ. Δανέλλη στον Μητσοτάκη: Γνώμονάς μου η συνέπεια, σε όλη τη διαδρομή μου

Σε όλη τη διαδρομή μου γνώμονάς μου ήταν η συνέπεια, σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, απαντώντας σε προσωπική αναφορά από τον Κ. Μητσοτάκη.

Όταν έλεγα «ναι» στην πρόταση μομφής από τη ΝΔ, έλεγα και τότε «εξαιρουμένου του Μακεδονικού, είπε ο κ. Δανέλλης, και πρόσθεσε πως η Δημοκρατία απαιτεί έναν άλλον πολιτικό πολιτισμό και όχι την ευκολία της στιγμής.

Όσοι πιστεύουν στον κοινοβουλευτισμό πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σε αυτά τα ζητήματα, συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης κατά τη ψηφοφορία στη Βουλή, τέθηκε νωρίτερα εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Δεν γίνεται το κόμμα να μη στηρίζει την κυβέρνηση και ένας βουλευτής να τη στηρίζει» είχε δηλώσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του κ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα