ΗΠΑ: Bίντεο – σοκ από την δολοφονία άνδρα από αστυνομικούς μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από τις κάμερες του περιπολικού της Αστυνομίας της Μινεσότα, στο οποίο έχει καταγραφεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα με αυτόπτες μάρτυρες τη γυναίκα και το παιδί του.

Δύο αστυνομικοί είχαν σταματήσει το όχημα του άνδρα,τον περασμένο Ιούλιο, λόγω του ότι το ένα του φανάρι ήταν σπασμένο.Όταν τον πλησίασαν για να τους δώσει τα στοιχεία του, εκείνος το πρώτο πράγμα που τους είπε ήταν ότι έφερε όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα.Η αντίδραση του αστυνομικού, που διενεργούσε τον έλεγχο, ήταν να τον σκοτώσει εν ψυχρώ.

Ο αστυνομικός που σκότωσε τον άνδρα, αθωώθηκε την περασμένη Παρασκευή, προκαλώντας ογκώδεις διαδηλώσεις, από τις οποίες προέκυψαν δεκάδες συλλήψεις, αναφέρει το ant1news.gr

Η δολοφονία είχε προκαλέσει σάλο και σφοδρές αντιδράσεις κατά την περίοδο της τέλεσής της, αφού η σύντροφος του θύματος είχε καταγράψει όλο το σκηνικό με το κινητό της τηλέφωνο και το είχε μεταδώσει στο Facebook.

Ο αστυνομικός, γιος Μεξικανού μετανάστη, κατέθεσε στη δίκη ότι είχε φοβηθεί για τη ζωή του όταν το θύμα άρχισε να ψάχνει για το πυροβόλο όπλο του. Τον είχε πυροβολήσει πέντε φορές.

Στο βίντεο που δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα φαίνεται η δολοφονία έξω από το όχημα, ενώ λίγες στιγμές αργότερα, ανοίγει η πίσω πόρτα του οχήματος και βγαίνει το παιδί του θύματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα