ΗΠΑ: Σε καταθέσεις καλούνται οι διευθυντές των υπηρεσιών ασφαλείας για τις υποκλοπές

Ο Ντέβιν Νούνες, ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, δήλωσε  ότι “δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι αυτό συνέβη”, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πως παρακολουθούνταν οι επικοινωνίες στον πύργο Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο Νούνες είναι Γερουσιαστής από την Καλιφόρνια και έχει υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Καπιτώλειο νωρίτερα την Τετάρτη.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν κάποιος επιχειρήσει να αποδόσει κυριολεκτικά τα tweets του προέδρου σχετικά με τις παρακολουθήσεις,  τότε ο πρόεδρος κάνει λάθος.

Στις 4 Μαρτίου ο Τραμπ έκανε μία σειρά από tweets στα οποία κατηγορούσε τον Ομπάμα οτι διέταξε την παρακολούθηση των επικοινωνιών στον πύργο Trump.

Σχετικά με τις κατηγορίες του προέδρου θα  καταθέσουν σε μια ακρόαση την επόμενη εβδομάδα οι διευθυντές του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) και της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA). Παράλληλα θα διερευνηθεί και το θέμα της ρωσικής ανάμειξης στις αμερικανικές εκλογές

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα