ΗΠΑ: Ο Τραμπ άδειασε τον εκπρόσωπο του Λ. Οίκου

Τον εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, επέλεξε να “αδειάσει” και μάλιστα δημόσια ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Σπάισερ δέχεται τα “πυρά” του αμερικανού προέδρου.

Αφορμή αυτή τη φορά, η κίνηση στην οποία προέβη ο Σον Σπάισερ, προσπαθώντας να πατάξει τις διαρροές από τον Λευκό Οίκο. Η ιδέα του όμως να ελέγξει τα κινητά όσων εργάζονται εκεί, για να δει αν έχουν επικοινωνία με δημοσιογράφους, δεν ενθουσίασαν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξή του. «Πρώτα από όλα, ο Σον Σπάισερ είναι εξαιρετικός άνθρωπος», απάντησε, αλλά πρόσθεσε: «Εγώ θα το έκανα διαφορετικά. Θα μιλούσα κατ’ ιδίαν με διάφορους ανθρώπους. Θα το είχα χειριστεί διαφορετικά από τον Σον. Αλλά ο Σον το χειρίστηκε με τον δικό του τρόπο και είμαι ΟΚ με αυτό», είπε.

Από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ συνηθίζει να κριτικάρει τον τρόπο που ο Σπάισερ κάνει τη δουλειά του, επεσήμανε σε σχετικό δημοσίευμα η Washington Post. «Με βάση διαρροές, ξέρουμε ότι ο Τραμπ θα προτιμούσε την Κελιάν Κόνγουεϊ στη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τραμπ έχει επικρίνει τις ”επιδόσεις” του Σπάισερ στην αίθουσα των ενημερώσεων του Τύπου, ακόμη και την γκαρνταρόμπα του», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα