ΗΠΑ:Προσήχθη καθηγητής πανεπιστημίου ύστερα από σχόλιο για τον Τραμπ

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82Έναν καθηγητή από το πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey συνέλαβε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, έπειτα από σχόλιο που έκανε στο τουίτερ σχετικά με τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντ. Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Άλρεντ, ο οποίος διδάσκει Σπουδές Φύλου, υποστηρίζει ότι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι του ύστερα από καταγγελία ότι τα σχόλιά του είναι επικίνδυνα. Μάλιστα καταγγέλλει ότι υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση σε νοσοκομείο πριν αφεθεί ελεύθερος.

«Το ΝΥPD (Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης), μόλις ήρθε σπίτι μου επειδή η αστυνομία του πανεπιστημίου Rutgers τους είπε ότι αποτελώ απειλή εξ’ αιτίας των πολιτικών τοποθετήσεων που έχω κάνει στο πανεπιστήμιο και στο twitter», είπε ο Άλρεντ.

NYPD just came to my house bc Rutgers Police told them i’m a threat based on political statements i’ve made on campus and on twitter.

«Με υποχρέωσαν να περάσω ψυχιατρική αξιολόγηση στο νοσοκομείο. Με έφεραν με το ασθενοφόρο αν και δεν είμαι επισήμως συλληφθείς».

Φαίνεται ότι το σχόλιο που έκανε και οδήγησε στην ανορθόδοξη προσαγωγή του, αφορούσε το συνταγματικό δικαίωμα των Αμερικανών να οπλοφορούν, το οποίο υποστηρίζει ο Ντ. Τραμπ.

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα