ΗΠΑ:Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν γυναίκα επειδή δεν φορούσε τη ζώνη της

sbΘύμα αστυνομικής βίας έπεσε μια μητέρα δύο παιδιών, όταν σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας, αστυνομικοί την σταμάτησαν επειδή δεν φορούσε τη ζώνη της και προκειμένου να την ακινητοποιήσουν την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών της.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, συνέβη στις 31 Ιουλίου του 2013, όταν έφευγαν με τα παιδιά της, 7 και 11 ετών, από πάρτι γενεθλίων. Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασε δίπλα από το περιπολικό που είχε τη σειρήνα στη διαπασών με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο συναγερμός ενός αυτοκινήτου. Η 40χρονη γυναίκα, κόρη αστυνομικού, τους ρώτησε γιατί δεν κλείνουν τη σειρήνα και ο Kenyatte Valentine της είπε να κοιτάζει τη δουλειά της.

Αφού κάλεσε τις αρχές για να διαμαρτυρηθεί για τη συμπεριφορά του, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο για να φύγει. Ενώ είχε κάνει λίγα μέτρα, ο Kenyatte Valentine έκανε σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και την έριξαν στο έδαφος. Ο Kenyatte Valentine, όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο, τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα, ενώ ο συνάδελφός του την κρατούσε στο έδαφος.

Το περιστατικό βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο ένας περαστικός, ενώ η μητέρα των δύο παιδιών έχει κινηθεί νομικά εναντίων των αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα