Ζαχαριάδης: Οι μίζες και οι ρεμούλες έχουν σταματήσει από το 2015 και μετά!

«Από το Νοέμβρη του περασμένου έτους έχει σταλεί από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών προς διερεύνηση η υπόθεση στη Δικαιοσύνη» δήλωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο λειτουργούν οι συντεταγμένες Πολιτείες.

Καλούμενος να σχολιάσει τα πρωτοσέλιδα «γνωστής εφημερίδας και γνωστής πολιτικής τοποθέτησης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για «προσπάθεια αντιπερισπασμού» και «δημιουργίας εντυπώσεων» μπροστά στα αναπάντητα ερωτήματα που εκθέτουν τη Ν.Δ. για την αφανή χρηματοδότηση εταιρειών της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι και του Πρώτου Θέματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για μια «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων όσες φορές υπάρχουν στο δημόσιο διάλογο ερωτήματα για τη χρηματόδοτηση άλλων εντύπων για τη συμμετοχή offshore εταιρειών που δεν υπάρχουν απαντήσεις από πουθενά εφευρίσκεται ένα θέμα ως επικοινωνιακός αντιπερισπασμός.

«Η ιστορία με τις μίζες και τις ρεμούλες έχει σταματήσει από το 2015 και μετά. Όποιος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο να το βγάλει στη δημοσιότητα και να το πάει στη δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να προφυλαχθεί η πολιτεία από τις συμπεριφορές που μαζί με άλλες παθογένειες μας χρεοκόπησαν το 2009, 2010» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Επανέλαβε μάλιστα την πρόθεση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει τον αγώνα κατά του συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς στη χώρα. «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τα ζητήματα διαπλοκής, διαφθοράς, κάθαρσης, εμπλοκής βρώμικων και σκοτεινών κύκλων με τους πολιτικούς της χώρας και από θέση αρχής και από θέση κομματικής τοποθέτησης».

 

Πηγή: Avgi.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα