Ζαχαριάδης: Θα είναι η πρώτη τετραετία στη Μεταπολίτευση που θα φτάσει μέχρι το τέλος της

Κάθε εβδομάδα προβλέπουν εκλογές, αλλά δεν είναι και πολύ καλοί στις «μαντεψιές», όπως και για την οικονομία, το πρόγραμμα, τις τράπεζες, το μόνο που κάνουν είναι να πυροβολούν και να πριονίζουν τα πόδια τους, είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο.

 

«Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχουμε κάνει 85 φορές εκλογές, τι άλλο να πω; Θα είναι η πρώτη τετραετία στη Μεταπολίτευση που θα φτάσει μέχρι το τέλος της, ενώ κάθε εβδομάδα θα προβλέπονται εκλογές. Εντέλει θα γίνουν στην ώρα τους, με την λήψη της συνταγματικής θητείας», είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Για τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα των προβλέψεων όλων όσοι προβλέπουν και τις εκλογές και άλλα πράγματα», σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «δεν τους βλέπω να είναι και πολύ καλοί στις μαντεψιές, όπως στα μεγέθη της οικονομίας, την πορεία του τραπεζικού συστήματος, την πορεία εκτέλεσης του προγράμματος. Μία σειρά από ζητήματα όπου διαρκώς καταστροφολογούν για να κάνουν κακό στην κυβέρνηση, τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που κάνουν είναι να πυροβολούν και να πριονίζουν τα πόδια τους».

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε παράλληλα, σχολίάζοντας τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος, ότι «ο καθένας έχει έναν τρόπο να αποτυπώνει τις σκέψεις του και να δίνει τις αποχρώσεις του. Κανένας στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει για success story. Όλοι αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες. Αυτό που θέτουμε μετ’ επιτάσεως είναι ένα σοβαρό ανορθωτικό μεταμνημονιακό πρόγραμμα, ώστε οι πληγές που άνοιξαν τα χρόνια των μνημονίων και οι παθογένειες που υπήρχαν ήδη να αρχίσουν ανακουφίζονται και να προχωρήσουμε μπροστά. Σε ένα ανοιχτό, πολυφωνικό και πολυσυλλεκτικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις, τοποθετήσεις και εκτιμήσεις. Όλοι μαζί προχωράμε, συνθέτουμε, κάνουμε κριτική και αυτοκριτική».

«Στο εσωτερικό πεδίο, όλοι κρινόμαστε από το αν οι εκτιμήσεις μας πετυχαίνουν ή όχι. Δεν είμαστε μάντεις, κάποιες φορές τα λέμε σωστά, κάποιες φορές όχι», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα