Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τις χρονικές της δυνατότητες

Βάλλουν ευθέως κατά της δημοκρατικής τάξης της χώρας. Δεν πρόκειται ούτε να μας φοβίσουν, ούτε να μας τρομοκρατήσουν, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στις επιστολές από Μακεδονικές οργανώσεις στις οποίες εκφράζονται και απειλές. Είμαστε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση -πρόσθεσε- και θα πράξει ο καθένας με βάση τη συνείδησή του. Έχουμε ζήσει και στο παρελθόν αντίστοιχα περιστατικά εκφοβισμού του πολιτικού συστήματος και ευτυχώς καμία δημοκρατική πολιτική δύναμη δεν έκανε πίσω σε τέτοιες πρακτικές, επεσήμανε.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ο κος Ζαχαριάδης είπε ότι γνωρίζουμε ότι είμαστε διαφορετικά κόμματα με διαφορετικές αφετηρίες, αναλύσεις και τοποθετήσεις. Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι ότι από τον Σεπτέμβρη του 2015 και μετά έχουμε μια καλή κυβέρνηση και μια καλή συνεργασία από 2 διαφορετικά κόμματα, τα οποία συναντήθηκαν στο βασικό επίπεδο της εποχής τότε που ήταν να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια, πρόσθεσε. Δεν θα πέσει η κυβέρνηση, αυτό είναι καθαρό, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τις χρονικές της δυνατότητες το 2019, επεσήμανε. Η κυβέρνηση θα υλοποιήσει την βασική της αποστολή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να δίνει μάχες ενάντια στο παλιό κατεστημένο, τόνισε ο κος Ζαχαριάδης.

Αναφερόμενος στα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κος Ζαχαριάδης είπε ότι -ο ΣΥΡΙΖΑ- εδώ και πολύ καιρό ρωτάμε για μια σειρά ζητημάτων και απαντήσεις δεν παίρνουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι φωνές, κραυγές, αλλαλαγμοί όπως μας έχει συνηθίσει σε μια σειρά ζητημάτων και τοποθετήσεών του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ή αν θα είναι απειλές, μαγκιές και ξερολίαση, όπως μας έχει συνηθίσει ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, κος Σαμαράς. Εμείς και ανοιχτοί είμαστε στο διάλογο και επιχειρήματα έχουμε και απαντάμε, συμπλήρωσε. Η κα Σπυράκη κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή είναι σοκαρισμένη απ το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κάθε Τρίτη Πέμπτη Σάββατο μας καταγγέλλει ότι η μόνη λαγνεία που έχουμε είναι η αγάπη μας για την διατήρηση στην εξουσία, συμπλήρωσε ο κος Ζαχαριάδης.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα ο διευθυντής της ΚΟ είπε ότι σταμάτησε για να μπορέσουν κάποια παιδιά να πάνε ξανά στο γήπεδο. Ή θα βάλουμε τους κανόνες για να μην ζήσουμε ξανά το ίδιο αδιανόητο, ή θα συνεχίσουμε να ζούμε ίδιες καταστάσεις. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε τους κανόνες, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τον κο Σαββίδη ο κος Ζαχαριάδης είπε ότι εμάς δεν μας εκλέγει ούτε ο Σαββίδης, ούτε κάποιος άλλος επιχειρηματίας, μας εκλέγει ο ελληνικός λαός. Επειδή τα παλιά κόμματα έχουν μάθει να λειτουργούν έτσι με τον επιχειρηματικό κόσμο προσπαθούν να χρεώσουν κάτι τέτοιο και σε εμάς, κατέληξε ο κος Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα