Ζαχαριάδης: Η Ελλάδα αφήνει πίσω την περίοδο της κρίσης, της καταστροφής και της αβεβαιότητας

«Η καταστροφή της χώρας από το 2015 μέχρι το 2018 έχει αναγγελθεί πάνω από 150 φορές σε όλα τα επίπεδα. Ότι την χρεώσαμε 200 δις, ότι θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης, ότι δεν θα είναι ο ΕΦΚΑ πλεονασματικός…», επισήμανε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον realfm 97,8.

«Από τη στιγμή που συμφωνήσαμε αυτό το μίγμα πολιτικής το καλοκαίρι του 2015 με τους δανειστές, όταν έχεις θέσει ένα στόχο και τον περνάς προς τα πάνω, και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έθεταν στόχους και τους πέρναγαν από κάτω, φαίνεται ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού και τα βάσανα του πιάνουν τόπο και αυτό δίνει τη δυνατότητα από την επόμενη ημέρα των μνημονίων να έχουμε μεγαλύτερο δημοσιονομικό χώρο για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερες πολιτικές που έχει ανάγκη η κοινωνία, τα μεσαία στρώματα και αυτοί που έχουν φορολογηθεί υπέρμετρα όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε.

«Δεν λέω success story. Πάμε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Και λέω ότι το 2019 θα είναι καλύτερο από το 2018. Θα μπούμε σε μία κανονικότητα που θα ξέρουμε όλες και όλοι ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν προς τα πάνω και ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω την περίοδο της κρίσης, της καταστροφής και της αβεβαιότητας», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Η θέση επί της αρχής για την χώρα και την Ευρώπη είναι ότι πρέπει να αναπτυχθούν όλοι οι μηχανισμοί ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα μόνοι μας», είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα